sâmbătă, 16 februarie 2013

Airedale Terrier

Unele sfaturi pentru păstrarea Your Airedale Terrier de companie câine bine-au comportat aici sunt câteva sfaturi pentru a menţine cainele Airedale terrier companie bine-au comportat utilizaţi: 1) pot t preda un câine vechi trebuie să înceapă de formare cainele Airedale terrier animal de casă cât mai curând posibil. Acest lucru este din cauza faptului că mai devreme un Airedale terrier câine de companie învaţă un truc, mai repede ei vor fi capabili să-l înveţe. Acest t se aplică doar trucuri. Acesta se aplică, de asemenea, comportamentul general. Cand cainele Airedale terrier animal de casă este încă doar un catelus, aveţi nevoie pentru a începe de instruire cu acesta. În acest fel, formare comportamentale care da va fi înrădăcinat în Airedale terrier câine de companie s creierul. În acest fel, buna comportament devine aproape instinctiv să Airedale terrier câine de companie.

2) Utilizarea, don t abuz diverse metode de formare sunt făcute disponibile pentru tine de experţi diferite. Cu toate acestea, acolo e unul lucru ar trebui să ştii: ele funcţionează numai cu utilizarea corectă. Unii oameni fac utilizarea lesă sau de naveta la abuz animalele lor. Ceea ce trebuie să ştiţi este că fiecare metodă de formare numai poate fi eficient dacă este folosit într-un mod care nu va afecta animalele. Trebuie să fie ferm, dar delicat cu tău animal, atunci când sunt încercarea de a se instrui.

Utilizaţi implementează diverse uman într-un mod care va încuraja câinele să se comporte bine şi să nu se sperie de comportă grav.

3) Obiceiul în interior, de obicei în afara înainte de a lua cainele Airedale terrier animal de casă în afara, încercaţi să observe comportamentul său în interiorul. Acest lucru vă va oferi un indiciu cu privire la cât Airedale terrier câine de companie va acţiona în afara casei. Mulţi oameni spun că un câine s comportamentul în interiorul unei case este foarte diferit de modul că acelaşi cainele va acţiona în medii din exterior. Acest lucru nu este adevărat. Prin observarea în interiorul comportamentul de Airedale terrier câine animal de casă, va veti da seama cum va răspunde la tine în afara.

Daca cainele Airedale terrier animal de casă nu asculta comenzile in interiorul casei, cum vă puteţi aştepta să asculte comenzile în afara casei unde există lucruri mult mai interesante pentru un câine decât comenzile sunt?

4) Să păstreze cumpătul Training un câine de companie Airedale terrier este de înţeles că poate fi foarte frustrant. Cu toate acestea, nu ar trebui să pierde cumpătul. Acţiunile negative cum ar fi lovit sau striga la câinele nu vei realiza nimic pozitiv. Uneori, avem tendinţa de a scoate nostru frustrations pe animale neajutorat. Vina problemele tale pe câine. Dacă ştiţi că aveţi o zi proastă, nu chiar cred despre tren al tău cîine. Tot ce s-ar putea obţine din calvarul este un rău caz de hiperaciditate. Câinele va învăţa nimic şi că ar creşte numai frustrare.

5) Calendarul calendarul este întotdeauna importantă. Aveţi nevoie pentru a face corecții în ceea ce priveşte dumneavoastră Airedale terrier câine de companie s comportamentul în timp ce aceste corecturi sunt încă relevante. Dacă lauda sau corecta cu calendarul greşit, doar ar pune capăt sus confuze de câine. De fapt, momentul cel mai bun aveţi posibilitatea să utilizaţi este să corecteze Airedale terrier câine de companie înainte de el sau ea chiar începe să se purta.

Aceste cinci sfaturi vă poate ajuta foarte mult în păstrarea dumneavoastră Airedale terrier câine de companie s comportamentul sub control. Urmând aceste sfaturi, puteţi tren al tău cîine o sarcină uşoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.