vineri, 15 februarie 2013

Boston Terrier

Salvare canina-1-1: Boston Terrier câine de salvare următorul articol prevede unele întrebări se presupune că cei mai mulţi oameni întrebaţi despre organizare şi eforturile sale. Raspunsurile sunt oferite după fiecare întrebare.

Doar ceea ce este Boston Terrier de salvare?

Aceasta este o asociaţie dedicată de locuinţe abandonate sau nedorite Boston Terrier. Urgenţă de salvare şi conduce adoptarea corespunzătoare de aceste Terrieri au stabilit la casele lor permanentă.

Cu toate acestea, reţea casa Boston terrier, care sunt deja în stare precară de sănătate, agresiv, vechi, şi/sau sunt boala transportatorilor din moment ce acestea nu vor fi chiar adecvate pentru a adopta după aceea. Cel mai puţin BTR va face este de a consilia proprietarii de aceste Terrieri pe opţiuni mai bune.

De ce sunt aceşti câini fiind salvat?

Cele mai multe câini care sunt salvaţi de reţea au fost pur şi simplu nedorit. Majoritatea proprietarilor ar recunosc că au fost în imposibilitatea de a furniza lor pets cu atenţie, timp şi nivelul de activitate care sunt adecvate pentru acest minunat deget mic cîine să prospere şi să fie sănătos. Au fost cazuri când situaţii de viaţă sau de locuri de muncă făcut greu pentru proprietarii de a păstra lor pets cu ei. Ei au considerat abandonarea Terrier ca opţiune de simplu sau chiar unic.

Adoptat caine poate fi folosit pentru reproducere?

Asocierea cu siguranta va dezaproba ideea!

De fapt, ei sfătui ferm fiecare proprietar nou să aibă câine strict ca animale de companie. Ca parte a procesului de plasare, sunt fiind Bostons spayed sau neutered pentru a evita reproducerea. În plus, cele mai multe dintre salvat Terrier nu sunt tulpini excelent de standardul rasei. Mai des, nu au un record de strămoşi sau pedigree care pot fi consultate înainte de procesul de reproducere.
Pot adopta un terrier feminin?

Majoritatea Boston terrier fiind abandonate sunt masculi imbatranire între două şi şase, din moment ce majoritatea proprietarilor cred că soiul de sex feminin este mai afectuos. Surprinzător, soiul masculin este un companion receptiv şi dulce acordat atenţia cuvenită şi de îngrijire. Cu toate acestea, din moment ce toate Bostons salvat sunt ferite ca crescători, gen de câine ar trebui să contează la toate în timpul adoptarea. Adecvate de plasare va fi executat de BTR.

Există o taxă, dacă renunţă la un proprietar un Boston?

Sunt proprietari care voluntar ei înşişi de a plăti cerinţele medicale câinii lor, care includ spaying sau sterilizare. De asemenea, donatii ajuta la cheltuielile care acoperă câini pregătirile pentru plasarea într-o casă nouă şi cu un nou proprietar.

Daca am adopta un caine, va fi taxat pentru ea?

Aparent, deţine un câine cere proprietarul pentru a fi financiar capabil pentru cheltuielile de îngrijire a sănătăţii şi chiar pentru registry Bostons.

Cum se întâmplă procesului de adoptare?

Procedura pot fi rezumate după cum urmează: 1. Screening a. BT Salvare filtre proprietarii potenţiali prin completarea aplicare ample lucrări pentru a adopta.
b. posibil proprietarii capacitatea financiară şi stilul de viaţă sunt fiind cercetat de reţea.
c. formularele de cerere sunt ecranate între 7 şi 10 zile.

2. Aprobarea/respingerea unui. Odată ce cererea este aprobată, un câine care este disponibil în timp se prezintă a noului proprietar.
b. în caz contrar, cererea se pun pe o lista de asteptare. Dacă circumstanţele face posibilă aplicarea, noul proprietar este notificat mai târziu.

Ce trebuie făcut pentru a ajuta?

Răspunsul depinde de clientela.

(1) Pentru crescatori crescatori sunt sfătuiţi să nu vinde lor Boston Terrier pentru oricine, dacă noua casa va fi nepotrivit. În schimb, au case bune le rezervată şi planul de pui.

De asemenea, în cazul crescatorilor nu au un program de reproducere corectă şi competentă, reproducerea ar trebui evitate.

2. Pentru toată lumea să fie informaţi cu privire la caracterul special şi diferite cerinţe fizice şi mentale de Boston Terrier. Apoi educarea altora despre aceste lucruri.

Este necesar să se precizeze pentru toată lumea că Bostons nu se potrivesc stilului de viaţă oricine şi toată lumea. Dacă este posibil, uita-te pentru rasele care pot justifica un adapost nou.

În plus, Donatiile sunt foarte apreciate pentru ei, de obicei, asista în procesul de plasare de câini. BTR rulează în întregime pe dăruire de voluntari.

Raport un Boston nedorite. Salvare un canin abandonat! Formaţi salvare canina-1-1!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.