vineri, 15 februarie 2013

Kerry Blue Terrier

Unele informaţii cu privire la Kerry Blue Terrier Pet Dog albastru Kerry terrier câine de companie este una dintre cele mai misterioase raselor de Terrieri. Acest lucru este din cauza faptului că chiar dacă rasa a fost cunoscut de irlandez de la autorităţile educaţionale locale de 150 de ani, nimeni nu într-adevăr ştie unde au venit sau modul în care acestea au fost crescute în primul rând.

Diferite legende-a spus pentru a explica apariţia de rasa Kerry blue terrier. Unii spun că ţăranii le rasă scopuri cinegetice, deoarece nobili monopolizat utilizarea de wolfhounds. Astfel, nobili vânate cu wolfhounds lor, în timp ce ţăranii fiert în apă cu Kerries lor.

O alta legenda vorbeste despre un vas naufragiat rus care conţinea un câine albastru. Acest caine înotat în malul irlandez şi acolo, s-au împerecheat cu populaţia locală teribil. Aceasta, desigur, a început la piscina genetic de albastru Kerry Terrier.

Indiferent de caz, albastru Kerry teribil sigur are o istorie plină de culoare. A început ca un câine de lucru, ajutând vânători aduce în prada. Aceasta ar fi, de asemenea, instruit ca un câine de poliţie de limba engleză. Astăzi, este considerată a fi una dintre cele mai bune rase de câini care unul poate proprii. Acest lucru este în parte a sale abilitati excelente ca un câine de pază.

Un lucru care este atât de cool despre care deţine un câine de companie Blue Kerry terrier este faptul ca aceasta rasa este adaptabil la orice situaţie. Acesta poate fi un vânător harnici s câine. Ea poate deveni vigilenţi câine de pază. Dacă doriţi companie, acesta poate oferi, de asemenea, că. Oamenii care sunt norocos pentru a avea un câine de companie Blue Kerry terrier chiar spune că, odată ce sunteţi un iubitor de Kerry, tine pentru totdeauna sunt un iubitor de Kerry.

Există unele caracteristici teribil care pot provoca un pic de probleme pentru cainele dumneavoastra. Ca toate Terrieri, Blue Kerry terrier câine de companie poate obţine în lupte cu alti caini. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să vă asiguraţi că câine de companie Blue Kerry Terrier-ul este corect socialized. De obicei, acest lucru se face de menținător.

Majoritatea oamenilor, atunci când acestea sunt obtinerea un animal de companie adesea pune întrebarea dacă este sau nu un animal de casă poate fi housebroken cu uşurinţă. Din fericire destul, Blue Kerry terrier câine de companie are o dispoziţie care este uşor de casă instruiţi. Blue Kerry terrier câine de companie este de fapt destul de dornici să înveţe. Acest lucru înseamnă că va fi capabil de a instrui ea foarte repede.

Deşi un Blue Kerry terrier poate deveni un excelent playmate pentru copii, trebuie luate că copiii nu arată nici cruzime la câine.

Blue Kerry terrier este, de asemenea, una dintre cele mai rezistente tipuri de Terrier. Aceasta este deoarece Blue Kerry Terrier-ul are foarte puţine probleme genetice. Inainte de a cumpara unul, cu toate acestea, aveţi nevoie pentru a cere ochi certificări şi şold raze x. Acestea sunt cele mai frecvent afectate de Blue Kerry terrier.

Un Blue Kerry terrier nu este într-adevăr pentru toată lumea. Unii oameni pot găsi un pic prea jucause. Unii oameni nu pot obţine într-adevăr utilizate pentru Blue Kerry terrier s curiozitatea. Oamenii nu pot înţelege într-adevăr obiceiul de a urma toată lumea în jurul. Astăzi, soarta Kerry Blue terrier câine se află în mâinile de crescători care avea grijă de ei, le hrăni şi asiguraţi-vă că ei au casele mare să staţi în.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.