sâmbătă, 16 februarie 2013

Caine Sily Terrier

Unele fapte despre Silky Terrier animal de casă Dogs câini au fost întotdeauna om e cel mai bun prieten. In zilele noastre, cu toate acestea, relaţiile umane-canin au mai degrabă încordate în principal din cauza de viaţă apartament. Mulţi oameni trăiesc astăzi în condominii sau apartament clădire în cazul în care animalele de companie nu-i t permis. Din acest motiv, oamenii dau seama că ei fie nevoie pentru a obţine un alt loc sau la spre a lua unul de la dogs robot care multe companii sunt de vânzare astăzi. Există, totuşi, o alternativă mulţi oameni astăzi sunt obtinerea dos jucărie de animale de companie ca silky Terrier.

Aceşti câini de jucării sunt mod de a merge, dacă vrei caldura si tovărăşia de un câine de companie, fără a hassles. În acest articol, vom discuta despre multe virtuţile de a avea un câine de companie silky terrier.

Una dintre caracteristicile cele mai bune silky terrier este haina sa. Dacă aveţi un silky terrier câine de companie, primul lucru pe care veţi observa despre este modul în care se acoperi straluceste. Un silky terrier s strat este de fapt în cazul în care acesta devine numele de deoarece sa blana este dreaptă şi mătăsos. Unul dintre principalele motive de ce cainii nu-i t permis în clădiri apartament este din cauza purtători de blană. Unii câini au tendinţa de a vărsat coats lor şi se lasă pâlcuri de blana situată în jurul casei. Acest lucru poate fi foarte murdar, dacă nu pur şi simplu dezgustător.

Una dintre virtuţile de a avea un câine de companie silky terrier este faptul că haina sa într-adevăr t vărsat. Acest lucru înseamnă că oamenii pot fi sigur că lor câine de companie nu lasă o mizerie cu blană când explorează o cameră. Astfel, mocheta dumneavoastră este în siguranţă de la blana de caine.

Natural alertă şi prietenos, silky terrier poate face un excelent câine de pază din cauza naturii sale teribil. Este prietenos, dar un silky terrier câine de companie poate fi destul de posesiv cu familia lor. Nu într-adevăr place să fie lăsat în pace pentru perioade lungi de timp şi s-ar comporta lor cel mai bun atunci când cineva este întotdeauna acasă cu ea.

Un lucru trebuie să păstreze silky Terrier ca animal de casă dogs este angajamentul. Haina de silky terrier este predispus la rogojini şi încurcăturile, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie să perie-l în mod regulat. De asemenea, trebuie să fie shampooed în mod regulat pentru a menţine strălucească haina. Care ar trebui să fie, de asemenea, luate cu sinusul gât un silky terrier câine de companie a trahee deosebit de sensibile. Puteţi vedea cât de mult atenţia necesită un silky terrier câine de companie?

De formare pot fi destul de o provocare deoarece un silky terrier câine de companie poate fi dificil de a housebreak. Persoane care detin una sunt de acord că este nevoie de o mulţime de energie pentru a trenului în mod corespunzător un silky terrier câine de companie. Un câine de companie silky terrier, cu toate acestea, va face bine în formare în cazul în care o sufoca guler nu este utilizat. Formatorul trebuie să fie ferm, dar doar la animal.

Un câine de companie silky terrier poate fi plin de energie. Acest lucru înseamnă că aveţi nevoie pentru a menţine în mod constant a ocupat cu activităţi. Plictiseala este unul din duşmanii de câine de companie silky terrier. Ea îi place să fie dat şansa de a rula şi să se joace, dar, de asemenea, este foarte potrivit pentru un apartament. De asemenea, trebuie să păstraţi un silky terrier câine de companie social a ocupat.

Un câine de companie silky terrier poate fi o mână, dar este perfect dacă doriţi o minge mică de distracţie pentru a menţine tine companie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.