vineri, 15 februarie 2013

Temperament de Terrier

Unele fapte pe rasa Temperament de Terrier câini de amuzant pic prieteni la cele mai agresive, terrier câini cu siguranta au spectru larg de temperamente şi dispoziţii care cineva ar găsi interesant. De fapt, orice fel de proprietar s-ar potrivi cu caracteristici diferite, care pot demonstra aceasta rasa. Feriţi-vă deşi pentru unii poate fi foarte rautacios, în timp ce altele pot afișa timiditate.

Terrieri sunt crescute în primul rând pentru a ajuta vânători în prinderea epidemiilor, vidra, vulpi, şobolani şi îi place. Mai noi rase deşi tind să fie Deci domesticite că ele sunt acum incluse în companie şi jucărie rase.

Ca şi în multe alte rase de câine, terrier câini au diverse caracteristicile care a stabilit de un tip la altul. Un număr de proprietari le găsi ca credincios în familiile lor şi sunt mereu gata pentru a proteja casa la care el însuşi cu-a obişnuit. Tutorii excelent distins, Multi caini din aceasta rasa poate determina cu uşurinţă străini bine-intentionate de cele care însemna rău.

Acest instinct pentru a proteja, probabil, înrădăcinate din rasele anterioare care au fost iniţial utilizate în lupte sângeroase câine. Începând cu interzicerea acestui sport, crescători de multe a dus la producerea de câini mai docil pentru case. Prin nenumărate eco-reproducere, dornici şi protecţie Terrier au fost produse.

Unele notabile Terrier de această dispoziţie sunt American Stafforshire Terrier sau AmStaff, Airedale Terrier şi Bedlington Terrier.

Una dintre caracteristicile majore teribil câini au este capacitatea acestora de a răspunde bine la formare. De fapt, unele tipuri sunt dotate cu inteligenta naturale care le face apte pentru formarea supunere şi inel de spectacole. Unele teribil cu această dispoziţie nevoie de o mulţime de activităţi care le-ar provocare mental. Celor incluse în acest tip trebuie să fie dat suficient de formare pentru a le să se abţină de la a fi distructive din plictiseala. Spre deosebire de rase mai mari desi cu mult inteligenta, cele mai multe câini teribil nu va face ca daune de mult.

Unele de acest tip are, de asemenea, determinarea şi dispunerea demn, care le dau aerul de încredere.

Unii caini terrier sunt distractiv iubitoare şi plină de umor în unele sens. Sunt plin de viaţă, zburdalnic şi gay, care oferă divertisment pentru familiile lor şi a devenit favorite de mai multe secole.

Terrier sociale între timp ar trebui să se acorde suficient mediului social pentru a le gata as ei mature. Cel mai teribil cu această dispoziţie tind să domine alt dogs, atunci când au ajuns la vârsta lor ideal să-şi asume autoritatea. Tipurile de bull Terrier-ul cel mai bine ar putea afişa acest temperament.

Surprinzător, unele dintre Terrier mai mică sunt printre cele mai dificile. Luaţi cazul Cairn câini. Pentru dimensiunea lor relativ mic si indesat construit, ele infatiseaza încă dispunerea a fiind mereu gata atunci când nevoia de activitate soseşte.

Multe tipuri de aceasta rasa deşi încă păstrează dispoziţia adevărat teribil. Care este, de vânătoare. Încă, semnificative cu astfel de caini sunt lor ascuţime să tovărăşia omului care le face bine ratters si animalele de companie afectuos.

Alţii încă mai au putere, viteza si rezistenta care multe dintre strămoşii lor posedat. În timp ce unele pot fi reprimate din cauza domesticire, multe dintre ele pot manifesta ori de câte ori drive-urile apar.

Aceasta rasa este destul de vechi. De fapt, multe dintre ele au fost existente din timpuri imemoriale. Nu este surprinzător că au caractere diferite care un proprietar poate detesta sau dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.