marți, 19 februarie 2013

Boston Terrier

Găsirea Boston Terrier câini pentru vânzarea de oameni cred că găsirea câini Boston terrier de vanzare ar fi o sarcină foarte uşor. Cu toate acestea, oamenii trebuie să ştie că nu e mai mult pentru a găsi câini Boston terrier de vanzare decât căutarea în cartea de telefon sau în anunţuri clasificate. Pentru un singur lucru, amelioratorul adesea reflectă calitatea de animale de companie.

Astăzi, multe dintre câini Boston terrier de vanzare sunt crescute de ferme de catelus care există numai pentru a rasei şi de a vinde animal de casă dogs. Aceste ferme catelus sunt orientate spre profit şi, prin urmare, sunt naturale reproducere motive pentru cruzimea fata de animale. Este de multe ori în cazul în care pui născut în aceste ferme sunt luate departe de mamele lor, de îndată ce acestea sunt suficient de mare pentru a vinde. Deseori sunt subnutriţi ca urmare a metodelor de reducere a costurilor de aceste ferme.

Atunci când sunt încercarea de a găsi câini Boston terrier de vanzare, aveţi nevoie pentru a căuta un crescator care îi pasă cu adevărat de animale. Acest lucru va asigura că animalul este bine luate de îngrijire şi va supravieţui mai mult de câteva săptămâni în îngrijirea dumneavoastră.

Un alt motiv pentru a căuta acest tip de câini Boston terrier de vanzare este genetica. Atunci când vă cumpăraţi de la o fermă de catelus, toate grijile proprietar despre este profitul. Atâta timp cât un catelus pare destul de bun pentru a fi vândute, este vândut. Un crescator de câine mare, însă, ştie că reproducere merge dincolo de determină apariţia unui câine. Când sunteţi în căutarea pentru câini Boston terrier de vanzare, aveţi nevoie pentru a căuta un breeder cine ştie că reproducere determină şi temperamentul de un câine.

Când merge în căutarea pentru câini Boston terrier de vanzare, aveţi nevoie pentru a găsi un animal de companie care ar potrivi temperamentul dumneavoastră. În timp ce un crescator de scăzut de clasa-ar spune să cumpere un câine pentru că catelus pare drăguţ, un mare cîine breeder ar spune să cumpere un anumit caine, deoarece se potriveste personalitatii tale.

Când căutaţi pentru câini Boston terrier de vanzare, aveţi nevoie pentru a găsi un vânzător care nu vă întreb cât de mult sunteţi dispus să o plătiţi, dar vă întreabă care sunt calificările dumneavoastră. Când sunteţi în căutarea pentru câini Boston terrier de vanzare, trebuie să găsiţi un crescator care va împinge câine spre tine, dar într-adevăr va lua timp pentru a şti dacă sunt apte să proprii un câine.

Când sunteţi în căutarea pentru câini Boston terrier de vanzare, aveţi nevoie pentru a căuta un vânzător care ar fi dispus să ia înapoi de câine în cazul în care vă neglijeze cumva aceasta. Nu merg pentru vanzatori care va face schimb catelus pentru bani şi apoi de mers. Un mare crescator va lăsa cu o modalitate de a contacta el sau ea în cazul în care vă răzgândiţi.

Un alt mod de a găsi cele mai bune tipuri de câini Boston terrier de vanzare este să se uite pentru documentare corespunzătoare. De multe ori, crescători de adevărat va fi capabil să ofere pedigree care poate urmări înapoi filiaţie de un catelus. Prin acest lucru, veţi şti că sunteţi de cumpărare cele mai bune.

Privind pentru câini Boston terrier de vanzare poate părea o sarcină descurajantă la început, dar cu dreptul de atitudine şi de informaţii, ar trebui să fie capabil de a obţine catelul cel mai bun pentru tine. Urmând sfaturile din acest articol, puteţi face de vânătoare pentru câini Boston terrier de vanzare cel mai bun lucru pe care le-aţi făcut vreodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.