vineri, 15 februarie 2013

Caine Norfolk Terrier

Ce proprii un câine Norfolk Terrier ca animal de casă dacă sunteţi de planificare pentru a obţine un câine de companie Norfolk terrier, aici sunt unele lucruri trebuie să ştiţi: Norfolk terrier provine din Anglia. Este de fapt foarte affectionate şi nu prezintă un caracter dezagreabil. Din acest motiv, mulţi oameni ca să păstraţi-le ca animale de companie. Cu toate acestea, poate fi destul unele dificultăţi housetraining un câine de companie Norfolk terrier. Acest lucru este din cauza faptului că un câine de companie Norfolk terrier poate fi destul de incapatanat. Cea mai bună metodă recomandate pentru aceasta rasa este naveta de formare.

Ce este naveta de formare? Ei bine, este vorba de formare cainele de companie Norfolk teribil să staţi într-o cutie, atunci când este lăsat nesupravegheat. Utilizate în mod uman, o naveta poate fi o groapa mare pentru cainele de companie Norfolk terrier. Acest lucru va ajuta cainele de companie Norfolk teribil atunci când are nevoie de un fel de confidenţialitate sau singur timp. Acest lucru, de asemenea, va instrui cainele de companie Norfolk teribil să nu solului în jurul casei. Un avantaj al ladă de formare este faptul că puteţi fi convinşi că animalele de companie va fi în siguranţă, chiar dacă este lăsat nesupravegheat. Calatorind, de asemenea, va fi mult mai confortabil, deoarece cainele de companie Norfolk terrier va fi ajustată pentru a den lui.

Un câine de companie Norfolk terrier nu vărsat în mod natural blana sa. Acest fapt are o bună parte şi o parte proastă. Pe partea bună, purtători de nu înseamnă nici o mizerie. Acest lucru înseamnă că ele pot fi păstrate în interior fără riscul de a părăsi blana pe podea. Cu toate acestea, aveţi nevoie să ia câinele Norfolk terrier animal de casă la spre un groomer ori pe an pentru a benzi haina. Acest lucru este făcut pentru a promova creşterea un nou strat rezistent la intemperii. Într-un sens, acest lucru permite cainele de companie Norfolk teribil pentru a înviora până.

Pentru a grijă în mod corespunzător pentru haina de cainele de companie Norfolk terrier, trebuie să perie cel puţin două ori pe zi. Acest lucru va ajuta în a scăpa de încurcăturile şi pentru a preveni rogojini.

În mod ideal, un câine de companie Norfolk terrier trebuie păstrate într-un loc cu o curte împrejmuită astfel încât să poate avea un spaţiu mare a zburda în apropiere. Acest lucru este din cauza faptului că Norfolk terrier animal de casă dogs prospera pe activitate. Plictiseala pentru aceasta rasa, de obicei, duce la distrugere, astfel încât ar trebui să încercaţi să păstraţi-l ocupat.

Cea mai buna calitate care prezintă un câine de companie Norfolk terrier este abilitatea de a obţine, împreună cu alte animale de companie. Ei au, de asemenea, dragostea de copii. Acest lucru înseamnă că copiii vor avea o mulţime de distracţie cu un câine de companie Norfolk terrier. Ar trebui să fie atenţi, totuşi, ca Norfolk terrier animal de casă dogs pot percepe animale mai mici ca pradă.

Un lucru care poate fi admirat într-un câine de companie Norfolk terrier este faptul că, deşi nu este agresiv, este, în general, este o rasa curajos. Din acest motiv, un câine de companie Norfolk terrier poate face un excelent câine de pază. Un alt factor care contribuie la acest lucru este faptul că un câine de companie Norfolk terrier este de obicei foarte alertă şi va lătra imediat pentru a alerta familia.

Înainte de a obţine un câine de companie Norfolk terrier, trebuie să vă asiguraţi că vă aduna cât mai multe informaţii posibil. Prin înţelegerea diferite aspecte ale Norfolk terrier câine de companie, va asiguraţi-vă că aveţi capacitatea de a avea grijă de unul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.